BPT tours

Bulgarian private tours

Вашето перфектно прекарано време в България

Индивидуалните екскурзии са идеалният начин да опознаете повече от България, без да се налага сами да планирате транспорта и настаняването. Ние ще направим всичко това за вас!

Споделете

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print

Мисля, че можем да се съгласим, че България е удивителна страна. Архитектурата, храната, забележителностите , богатата култура на различните местности. Няма да ви е никак трудно да прекарате  разнообразно няколко месеца в България. Ние от BPT сме уверени, че те няма да ви бъдат достатъчни да посетите всички прекрасни кътчета на страната и ще искате отново и отново да се върнете тук.

И все пак ако сте избрали България за няколко дни или ни посещавате за втори път(трети, четвърти…), има много голям шанс,  да ви заинтригуваме с нашите индивидуално изготвени екскурзионни програми.

Индивидуалните екскурзии са идеалният начин да опознаете повече от района, без да се налага сами да планирате  транспорта и настаняването. Ние ще направим всичко това за вас! Просто се срещнете с нас на уговореното място и ние ще организираме за вас най- пълноценната програма. Толкова е лесно!

Предлагаме на вашето внимание три от богатите ни програми :

Родопска приказка

Родопите са най-голямата планина в България ,заемаща  1/7 от територията на страната. За много хора това е най-живописната планина в България! Родопите са разположени на около 200 км югоизточно от София-столицата на страната.

В  нашата богата програма ще посетите село Широка лъка-село с 200-годишна история, пещерата Дяволското гърло и удивителната пешеходна пътека,  Ягодинската пещера,  Буйновското и Триградско ждрело. Ще имате възможността да се насладите на уникалната панорамна гледка към Орлово око и накрая да прекарате в пълен релакс вашето свободно време в уютното място за настаняване, приветствани от местните хора с тяхното типично гостоприемство и родопските специални  ястия. Този тур е много подходящ за начинаещи туристи и алпинисти, или за семейства с деца, тъй като ходенето из очарователните Родопи е доста лесно.

Гранд тур на България

От планините до морето -това пътешествие е „потапяне” в историческото и природно богатство на България, нейните традиции и атрактивни културни паметници. Ще посетите редица обекти, които са важни не само за българската, но и за световната култура, ще разберете как една малка страна на кръстопът между Европа и Азия има забележителна роля в оформянето на днешната европейска идентичност. Целта на маршрута е в рамките на 12 дни, туристите да се запознаят с голяма част от най-важните забележителности на страната; предлагаме ви да се докоснете  от първа ръка до голямото разнообразие от местни и национални български традиции, да се насладите на сърдечното гостоприемство на местните домакини, както и на вкусът на балканската кухня.

Разходка из Крушунските водопади – най-красивата водна каскада в България

Когато човек успее да се докосне до места, толкова красиви и очарователни, каквито са Крушунските водопади, той преосмисля връзката си с природа, която го заобикаля, и черпи енергия за нови приключения. Крушунските водопади предлагат  отлична възможност за бягство от града, особено през горещите летни месеци, когато човек може да се наслади на тази приятна разходка.  В програмата е включена и обиколка на историческия град Ловеч и неговите забележителности , който се намира на 34 км от водопадите.

Можете да разберете повече за нашите индивидуални екскурзии тук.  Кажете ни, ако търсите нещо друго, за да можем да изберем най-добрата дестинация за вас и вашата група, готови сме да персонализираме вашето лично прекарано време в България по най- добрия начин.

 Или защо не, да изберете едно от нашите три готови предложения.