Избирането на фирма, която предлага групови турове и екскурзии може да се окаже трудна задача. Наистина не е лесно. Основно защото не е възможно да се проведе обиколка, която да удовлетворява всички пътуващи през целия престой. Ние обичаме да мислим, че удовлетворяваме критериите на клиентите максимално, но винаги ще има пътници, които търсят нещо малко по-различно: по-млада група или по-голяма тълпа, повече свободно време или пък строго дефиниран маршрут.

Ще бъдем честни. Ние сме пристрастни, тъй като сме добри в организирането на малки групови обиколки. Нетърпеливи сме да ви кажем колко е  готино и да ви посочим някои от предимствата на индивидуалните пътувания с малка група.

Тук са нещата , които трябва да имате в предвид, ако изберете индивидуален тур с малка група.

Размерът на групата

Специализирани в индивидуалните турове – Bulgarian Private Tours & Transfers

Първото важно нещо, когато говорим  за „групова обиколка“ е, колко хора си представяте заедно с вас по време на пътуването? Пет? Десет? Петдесет? Фразата „малък групов тур“ може да се впише и в това определение.

За нас една малка група е средно около 10 души. Тя, разбира се, може да варира, може би 12 или 16 души, в зависимост от избраната дестинация, може да достигне и до 20. Ако сте сред почитателите на големите автобусни пътувания с още 50 пътници и с водач, носещ над главата си символ, който да следите, за да не се откъснете от групата, вероятно ние не сме компанията за вас. Това всъщност е, което ни отличава. Пазарът е наситен с много големи туроператори, които са избрали масовия подход. За нас 8-16 е идеалният брой пътници, които да се поберат в местното бистро, или да се качат в две паралелно носещи се по реката лодки или които заедно да запалят свещ в малкия местен манастир. Бихме могли да кажем,че това е  идеалният размер на групата, в която всеки от участниците да успее да получи доза от местната магия.

Цената

Цената често е първото нещо, което хората сравняват при разглеждането на различни туристически компании и техните оферти, но това може да бъде малко заблуждаващо. Тъй като повечето туристически агенции предлагащи пакетни програми с 30 или 40 пътници наведнъж, могат да реализират т.нар. икономии от мащаба,  т.е. те могат да предложат по- ниски цени на услугите си. Всъщност  ще  спестите около 100 долара или евро, но това понякога може да означава, че ще получите не толкова изрядна услуга.

Както се казва нещото, което трябва да търсим в живота, е стойността, а не само цената.  Има ли включени традиционни ястия  в пакетната услуга? Има ли  включени допълнителни дейности и забавления? Има ли местен водач при различните посещения на обекти? Ако програмата на обиколката е богата и включва изброените по- горе неща, обикновено си струва да платите малко повече. Подобно на всичко друго в живота, получаваме това, за което плащаме. От наша страна бихме могли да уверим, че винаги се стремим към конкурентна цена, не непременно най-ниската цена. Предпочитаме да ви дадем възможност за  невероятно преживяване, да се заредите малко повече и да ви останат невероятни спомени, отколкото да намалим от всичко по малко, за да спестите.

things to do

 

Лично прекараното време- безценно!

За група от близки приятели, тиймбилдинг компания, за обща фамилна ваканция, за младоженци търсещи уединение, за семейства, които искат  да прекарат качествено време заедно, или пък за двойки, които просто не искат да споделят ваканционните спомени с други хора. Други клиенти искат стандартна екскурзионна програма, но мразят идеята да пътуват в група.…..Предлагаме на вашето внимание съвременната алтернатива на груповото пътуванелуксозен транспорт, но малко превозно средство, място за настаняване според вкуса ви, местни водачи, осигурени за всяко посетено място и най- важното- гъвкавост при избора на дата за тръгване и разпределяне на вашето лично време.

Различната услуга

Специализирани в индивидуалните турове – Bulgarian Private Tours & Transfers

Частните пътувания предлагат известно ниво на свобода- персонален шофьор, специално избрани местни водачи, и не на последно място гид по време на цялата обиколка. Ориентирани предимно към първокласни туристи, ние предлагаме настаняване в нови автомобили, специално оборудвани за едно по- комфортно пътуване , посрещане и трансфер от/до международното летище, възможност за транспортиране на необходимият личен багаж или на специфично за вашата обиколката оборудване- колела, лодки, кану, каяк и др.

Рафтинг трасета в България. Готови ли сте за нещо наистина екстремно?

Гъвкавост

Забравете да бъдете обвързани с график – частните екскурзии позволяват на клиентите да избират удобната за тях дата на тръгване и продължителност на обиколката, да нанесат промени върху маршрута, да добавят или премахнат еднодневни екскурзии от общата програма според предпочитанията си.

Когато пътувате в България, разполагате с безброй различни възможности за това, как да прекарате дните си в тази красива страна. Въпрос на вкус е: някои хора предпочитат да прекарат дните си разглеждайки забележителности в градовете и  да разполагат с повече свободното време, други предпочитат по- наситена и богата програма. Някои предпочитат да опознаят местните традиции, да вземат обществен транспорт и да се разходят по местните улички, други пък са любопитни и предпочита да се наслаждават на разказите на местния водач в непринудена приятелска обстановка.

Красотата на нашата природа е безкрайна.  Позволете ни да бъдем част от Вашия специален момент. Ще организираме за Вас:

Тиймбилдинг

Екскурзия

Групово пътуване

Семейна ваканция

Меден месец

Годишнина или друг специален повод.

Единственото, което трябва да вземете с Вас, е усмивка и добро настроение. Останалото оставете на нас.

Прочетете още:

Рафтинг трасета в България. Готови ли сте за нещо наистина екстремно?

Кои сме ние?

Пътешествие в България

Планувайте по ваш вкус едно незабравимо пътуване в България

Вашият коментар

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*