Зимни ски емоции в Пампорово

“Хората не забелязват дали е зима или лято, когато са щастливи”
А.Чехов

8 дни/7 нощувки/

1 ден :

Трансфер от летище Истанбул, друго летище или точка, от която да ви посрещнем. Потегляме към българската граница /около 250 км/, след което се отправяме към западната част на най-обширната планина в България- Родопи и мястото за настаняване /250 км/, където ще бъде нашият 7-дневен престой. За вашият максимален комфорт, на ваше разположение ще бъдат- басейн с лечебна минерална вода с градуси от 32 до 37, подходяща и за лечение на опорно-двигателната и нервната система и сауна, където да се възстановите след ски заниманията през деня. За любителите на риболова хотелът предлага 5 рибни басейна,  както и възможност за конната езда. След настаняването следват вечеря и нощувка.

2 ден:

 Закуска. Отправяме се към единия от най- големия ски курорт в България- Пампорово (15км),и по-конкретно към лифтовете за ски пистите, където ще се проведат вашите спускания. Около 16ч. се връщаме обратно в хотела. Свободно време и възможност  да се възползвате от СПА центъра на хотела. Вечеря. По желание можете лично вие да уловите вечерята си от рибарника на хотела, след което тя да бъде приготвена в ресторанта. Нощувка.

3 ден:

Закуска. Провеждане на ски спускания в курорта Пампорово. Около 16ч. се връщаме в хотела. Свободно време за релакс в басейна и сауната. Каним ви на вечеря, придружена с традиционна музика на живо от родопска гайда- уникален по себе си български фолклорен инструмент, характерен за местността.  Нощувка.

4 ден:

Закуска. Отпътуване от хотела към Триградското ждрело- величествени отвесни скали в Западни Родопи и посещение на най- страховитата пещера в България- Дяволското гърло. Входът на пещерата или изходът за посетителите, наподобява дяволска глава, в гърлото на която се изливат водите на Триградска река. Туристическият маршрут е обратен на хода на водата през пещерата. В нея се влиза през прокопан в скалата 150- метров тунел, който в началото е почти прав, след което следва серпентина. Обиколката продължава с посещение на Ягодинската пещера, до която ще стигнем минавайки през живописното Буйновско ждрело. Пещерата е една от най- известните и посещавани в България. Дългият над километър маршрут дава възможност да се видят красиви представители на почти всички видове пещерни образувания, но най-впечатляващи са многобройните пещерни бисери. Те се образуват като истинските перли от песъчинка, попаднала във вода, която в течение на много години се обгръща в калцит, за да придобие кръглата си форма. На изхода на пещерата ще ви предложим уникалното преживяване- офроуд разходка с джип до панорамната площадка „Орлово око“, където ще имате възможността да се почувствате като птица – и да погледнете планината от високо. Офроуд разходката се провежда в зависимост от метеорологичните условия. Късния следобяд- връщане в хотела. Свободно време с възможност за релакс в басейна или сауната на хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден:

Закуска. По пътя за ски пистите ви предлагаме да се насладите на чаша топъл чай, приготвен от традициони местни билки в село Широка Лъка- село с 300 годишна история. Селото е запазило своята възрожденска архитектура, музикална култура, красива природа и богата история.  Следва провеждане на ски заниманията през целия ден , след което се прибираме в хотела около 16ч. Свободно време и време за СПА. Следват вечеря и нощувка.

6 ден:

Закуска. Провеждане на ски спускания в курорта Пампорово. Около 16ч. се връщаме в хотела. Свободно време за вас. След което се връщаме в хотела. Специална вечеря- ще се насладите на вкуса на чевермето- месо приготвено на жар, в предварително загрята пещ, забито на шиш. Нощувка.

7 ден:

Закуска.  Последен ден със ски спускания  в Пампорово и възможност за СПА релакс в  хотела. Вечеря и нощувка.

8 ден:

Закуска. Отпътуваме, към летище Истанбул- крайната точка на вашето зимно приключение.  

Цената включва:

Цената не включва: