Речно приключение в Балкана

„Странно нещо са пътеките и реките. Виждаш ги и изведнъж се разстройваш и искаш да си някъде другаде – вероятно там, където водят те.”

6 дни/5 нощувки

1 ден

Трансфер от летище София, друго летище или точка, от която да ви посрещнем. В зависимост от часа на пристигане панорамна обиколка на столицата. Отпътуване към мястото за настаняване през живописното Искърско дефиле. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден

Закуска. Стартираме с пешеходен преход през Вазовата екопътека, осеяна с гледки и мест за отдих сред природата. Преходът се извършва с професионален водач. В средата на екопътеката се намира водопадът Скакля – един от най- красивите и високи водопади в България (85 м). В края на вашата обиколка ние ще ви очакваме, след което потегляме към стартовата точка на рафтинг/каякинг активностите (в зависимост от сезона и нивото на водата). Там ще бъдете посрещнати от екип професионалисти, които ще проведат инструктаж и ще ви екипират преди старта на вашето приключение по река Искър. По пътя на рафтинг обиколката се отбиваме за обяд /пикник/ сред природата за да се насладите докрай на величието на Балкана. След приключване на активностите ви предлагаме възможност за гмуркане в естествен скален вир или време за релакс сред природата. Привечер- прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден

Закуска. Опционално: Привечер връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ден

Закуска. Освобождаване на хотела. Опционално:

5 ден

Закуска. Възможност за допълнителна доза активности по желание на клиента, включваща целодневна програма с рафтинг/каякинг спускане или програма с катерене на рапели в района на пещера Проходна. Вечеря. Нощувка.

6 ден

Закуска. Отпътуване към крайната точка на вашето пътуване- летище,хотел.др.