Трансфер от/до посочено от вас летище

Персоналната шофьорска услуга, която предлагаме на Вашето внимание, е създадена с цел да предостави възможно най-високо качество и на обслужване и удобство за Вас- нашите пътници. Независимо дали Вашето пътуване е свързано с работа, или искате да стигнете до международното летище, за да заминете на своята почивка, ние ще Ви осигурим най- комфортния транспорт.

  • Наш представител ще Ви очаква на предварително уговорено място – Вашият домашен адрес, хотел или летище, в посочено от Вас време. С комфортен автомобил ние ще Ви отведем до желаната дестинация.
  • Ние следим за изменения или закъснение на Вашия полет. Без допълнителни такси, ако полет Ви закъснее.
  • Избирайки да ползвате услугите, които Ви предлагаме, Вие залагате на спокойно пътуване, знаейки, че нашите професионални шофьори са лицензирани и притежават дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги.
  • Шофьорът, който извършва трансфера, ще се погрижи за Вашето удобно пътуване: той ще спира за кратка почивка или просто топла напитка, когато имате нужда от това.
  • Разполагаме с комфортни, оборудвани автомобили, които са в перфектно техническо състояние.

Renault Megane

5 врати / 3 куфара / комфортен салон за 1-3 пътника

Колата съчетава комфорт със стил, за да осигури перфектно пътуване. Тя е проектирана за оптимално удоволствие и оборудвана с всички екстри за безопасност и комфорт. Един добър автомобил за комфортно пътуване в страната.

5 врати / 3 куфара / комфортен салон за 1-3 пътника

Интериорът е смесица от авангарден дизайн и технологии с педантична изработка и внимание към детайла. Допълнителен плюс на колата е тихият двигател на  хибридната технология. Тя ще ви осигури перфектно пътуване. Проектирана е за оптимално удобство, оборудвана с всички екстри за безопасност и комфорт, това е най-добрият автомобил за пътуване в страната

Ford Mondeo-Hybrid

Ford Transit

5 врати / 7 куфара / комфортен салон за 8+1 пътника

Колата съчетава комфорт със стил, за да осигури перфектно пътуване. Тя е проектирана за оптимално удоволствие и оборудвана с всички екстри за безопасност и комфорт. Един добър автомобил за комфортно пътуване в страната.

5 врати / 7 куфара / комфортен салон за 4-7 пътника

Микробусът е оборудван с климатик, CD система, издърпващи и полягащи седалки, три точкови колана на всяко пътническо място, осветление и духалки над всяко пътно място, багажно отделение. Един идеален туристически автомобил за продължителни обиколки на по-мали групи с много багаж.

Renault Trafic

Volkswagen Crafter

5 врати / 15 куфара / комфортни седалки за 8-19 пътника

Микробусът е оборудван с климатик, CD система, микрофонна уредба, полягащи седалки, колани на всяко пътно място, автоматична врата, допълнителен отоплител, багажници за ръчен багаж, осветление и духалки на всяко пътно място, багажно отделение. Микробусът е просторен, проектиран и оптимизиран за вашето комфортно пътуване

5 врати / 15 куфара / комфортни седалки за 8-19 пътника

Микробусът е оборудван с климатик, CD система, микрофонна уредба, полягащи седалки, колани на всяко пътно място, автоматична врата, допълнителен отоплител, багажници за ръчен багаж, осветление и духалки на всяко пътно място, багажно отделение. Микробусът е просторен, проектиран и оптимизиран за вашето комфортно пътуване.

Renault Master

Трансфер от/до посочено от Вас летище