Трансфер от/до посочено от вас летище на най-добра цена

Персоналната шофьорска услуга, която предлагаме на Вашето внимание е създадена с цел да предостави възможно най-високо качество и на обслужване и удобство за Вас.  Независимо дали Вашето пътуване е свързано с работа, или искате да стигнете до международното летище, за да заминете на своята почивка, ние ще Ви осигурим най- комфортния транспорт.

  • КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?
  • Наш представител ще Ви очаква на предварително уговорено място с табелка с вашето име – домашен адрес, хотел или летище, в посочено от Вас време. С комфортен автомобил ние ще Ви отведем до желаната дестинация.
  • Ние следим за изменение или закъснение на Вашия полет. Вашият персонален шофьор ще ви очаква на уговореното място дори и при непредвидени промени.
  • За вашето дете ние ще осигурим детско столче,съобразено с възрастта и нуждите му.
  • Избирайки нашите услугите, Вие избирате комфорта на спокойното пътуване с професионални шофьори, притежаващи дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги.
  • Шофьорът, който извършва трансфера, ще се погрижи за Вашето комфортно пътуване: ще спира за кратка почивка или просто за една топла напитка, когато имате нужда от това.
  • Разполагаме с нови, комфортни автомобили- седани и микробуси, които са в перфектно техническо състояние.

Renault Megane

5 врати / 3 куфара / комфортен салон за 1-3 пътника

Колата съчетава комфорт и стил, за да осигури перфектно пътуване. Тя е проектирана за оптимален комфорт,  оборудвана е с всички екстри за безопасност при пътуването. Един добър автомобил за комфортно пътуване в страната.

5 врати / 3 куфара / комфортен салон за 1-3 пътника

Интериорът на тази кола е смесица от авангарден дизайн и технологии с педантична изработка и внимание към детайла. Най- голямото й предимство е тихият двигател на  хибридната технология. Тя ще ви осигури едно луксозно пътуване. Проектирана е за оптимално удобство, оборудвана е с всички екстри за безопасност и комфорт. Това е най-добрият автомобил за пътуване в страната и чужбина.

Ford Mondeo-Hybrid

Ford Transit

5 врати / 7 куфара / комфортен салон за 8+1 пътника

Няма по-добър вариант за Вас от този микробус за малки семейни/групови пътувания. Купето осигурява оптимално удобство при пътуване,  оборудван с всички екстри за безопасност на пътя и комфорт за пътниците. Един идеален туристически автомобил за продължителни обиколки на малки групи с много багаж.

5 врати / 7 куфара / комфортен салон за 4-7 пътника

Микробусът е оборудван с климатик, CD система, издърпващи и полягащи седалки, три точкови колана на всяко пътническо място, осветление и духалки над всяко пътно място, багажно отделение. 

Renault Trafic

Volkswagen Crafter

5 врати / 15 куфара / комфортни седалки за 8-19 пътника

Оборудван с климатик, CD система, микрофонна уредба, полягащи седалки, колани на всяко пътно място, автоматична врата, допълнителен отоплител, багажници за ръчен багаж, осветление и духалки на всяко пътно място, багажно отделение. Микробусът е просторен, проектиран и оптимизиран специално за провеждане на турове/ екскурзии с гид , както и за бизнес пътувания и лични събития. Гарантирано удобство при пътуване !

5 врати / 4 куфара / комфортен салон за 1-4 пътника

Модерен миниван с щедро пространство за багажа, който сме избрали за превоз на семейства с деца и пътници с нужда от повече място за багаж. С надеждните функции за безопасност, можете да се наслаждавате на пътуване в пълно спокойствие на територията на България и в чужбина.

Dacia Lodgy