Burgas 8000, Lorna 8

+359 988 20 63 18

Вашето перфектно прекарано време в България

Мисля, че можем да се съгласим, че България е удивителна страна. Архитектурата, храната, забележителностите , богатата култура на различните местности. Няма да ви е никак трудно да прекарате  разнообразно няколко месеца в България. Ние от BPT сме уверени, че те няма да ви бъдат достатъчни да посетите всички прекрасни кътчета на страната и ще искате отново и отново да се върнете тук.

И все пак ако сте избрали България за няколко дни или ни посещавате за втори път(трети, четвърти…), има много голям шанс,  да ви заинтригуваме с нашите индивидуално изготвени екскурзионни програми.

Индивидуалните екскурзии са идеалният начин да опознаете повече от района, без да се налага сами да планирате  транспорта и настаняването. Ние ще направим всичко това за вас! Просто се срещнете с нас на уговореното място и ние ще организираме за вас най- пълноценната програма. Толкова е лесно!

Предлагаме на вашето внимание три от богатите ни програми :

Родопска приказка

Родопите са най-голямата планина в България ,заемаща  1/7 от територията на страната. За много хора това е най-живописната планина в България! Родопите са разположени на около 200 км югоизточно от София-столицата на страната.

В  нашата богата програма ще посетите село Широка лъка-село с 200-годишна история, пещерата Дяволското гърло и удивителната пешеходна пътека,  Ягодинската пещера,  Буйновското и Триградско ждрело. Ще имате възможността да се насладите на уникалната панорамна гледка към Орлово око и накрая да прекарате в пълен релакс вашето свободно време в уютното място за настаняване, приветствани от местните хора с тяхното типично гостоприемство и родопските специални  ястия. Този тур е много подходящ за начинаещи туристи и алпинисти, или за семейства с деца, тъй като ходенето из очарователните Родопи е доста лесно.

Гранд тур на България

От планините до морето -това пътешествие е „потапяне” в историческото и природно богатство на България, нейните традиции и атрактивни културни паметници. Ще посетите редица обекти, които са важни не само за българската, но и за световната култура, ще разберете как една малка страна на кръстопът между Европа и Азия има забележителна роля в оформянето на днешната европейска идентичност. Целта на маршрута е в рамките на 12 дни, туристите да се запознаят с голяма част от най-важните забележителности на страната; предлагаме ви да се докоснете  от първа ръка до голямото разнообразие от местни и национални български традиции, да се насладите на сърдечното гостоприемство на местните домакини, както и на вкусът на балканската кухня.

Разходка из Крушунските водопади – най-красивата водна каскада в България

Когато човек успее да се докосне до места, толкова красиви и очарователни, каквито са Крушунските водопади, той преосмисля връзката си с природа, която го заобикаля, и черпи енергия за нови приключения. Крушунските водопади предлагат  отлична възможност за бягство от града, особено през горещите летни месеци, когато човек може да се наслади на тази приятна разходка.  В програмата е включена и обиколка на историческия град Ловеч и неговите забележителности , който се намира на 34 км от водопадите.

Можете да разберете повече за нашите индивидуални екскурзии тук.  Кажете ни, ако търсите нещо друго, за да можем да изберем най-добрата дестинация за вас и вашата група, готови сме да персонализираме вашето лично прекарано време в България по най- добрия начин.

 Или защо не, да изберете едно от нашите три готови предложения.